Stadion (Konstgräs)
21 februari 2010
16:00

Referat: Lilla Torg FF - AIF Barrikaden

Vi började med följande uppställning: Raffa - Micke N, Martin, Kai, Anders Ö - Mick, Kristoffer, Micke J, Oliver - Peter och Johan L. Mick blev utbytt mot Alex i pausen, likaså Oliver mot Patrik Lu och Kaj W (skadad) mot Marcus. Mot slutet kände Anders Ö av skada och Alex tog hans plats medan Mick återtog sin på höger mittfält.

Matchen påminde till det yttre om matchen förra veckan. Motståndarna hade mycket boll medan vi hade klart flest målchanser. Vi mattades något mot slutet. Länge såg det också ut att bli samma resultat men på övertid (domaren hade nog fel på sin klocka - vi spelade 97 min!) gjorde vi 2-1.

Dock spelade vi mycket bättre än förra veckan. Väldigt stabilt på något sätt och utöver målet hade de bara 2-3 chanser ö.h.t (i första halvlek var de inte i närheten av någon). Den bästa var ett mycket snyggt långskott mot bortre krysset som Rafael tippade upp i ribban. Fr.a innermittfältet var mycket bättre än förra veckan mot ett motstånd som var betydligt bättre än förra matchens. Lilla Torgs U-lag var snabba, bollskickliga och spelade ofta med ett tillslag.

Om vi tar det från början så gjorde Peter 1-0 i den 13:e min på pass av Johan L.
Peters insats där var mycket bra. Han tog med sig bollen i kamp med två motståndare och la den snyggt med vänstern (!) över målvakten. Sedan brände vi en dryg handfull öppna lägen innan de i den 79:e min kvitterade och i den vevan hade ytterligare några bra lägen innan vi alltså avgjorde med det tidigare nämnda övertidsmålet. Det var Martin som snyggt nickade in en frispark från Mikael N.